TJ Spartak Vlasim
10
Čvc

Na Kopečku vládla pohoda

Pro zpestření léta uspořádal v neděli 9. července vlašimský oddíl bleskovku v hostinci Na Kopečku v Chotýšanech. V pohodové atmosféře zvítězil Kuba Vojta před svým tátou a Jakubem Ocelákem.

Po vzoru fotbalové ligy jsme vymysleli systém s nadstavbou, a tak si všichni účastníci zahráli 21 partií. Kromě tradičních cen byly vypsány i speciální. Pohár a láhev vína pro hráče s největší útratou získal domácí Vladimír Rajnyš. Správný počet remíz (bylo jich 17) trefil Kuba Vojta a díky tomu měl startovné zdarma.  V souboji smažáku a řízku k obědu pak bez překvapení vyhrál smažák 12:5. :-)

Turnaj proběhl bez jediného problému a příjemnou atmosféru vystihuje i několik fotek, které si můžete níže prohlédnout.

(autor článku: Tomáš Vojta)

4 reakcí na “Na Kopečku vládla pohoda”

  1. 1
    Maťa píše:

    Ta cena za nejvyšší útratu ležela hodně nízko. Troufám si tvrdit, že mám při vánočním turnaji útratu pokaždé přes 200 Kč. :-) Jinak jsem mluvil s vítězem turnaje, který potvrzoval pohodovou atmosféru. Nejvíc ho prý bavily průpovídky Pepy Chomického. :)

  2. 2
    Tom píše:

    Letos nikdo cíleně po ceně za největší útratu nešel (myslím, že stačila útrata 168 Kč). Časy, kdy hráči kupovali basu piv nebo vykupovali fidorky, jsou hold pryč. :-)

  3. 3
    Maťa píše:

    Aha, nechtíc jsem reagoval na něco, co v článku není. :-) Četl jsem ho v rychlosti už včera a myslel jsem si, že informaci o hodnotě vítězné útraty znám z něj, on mi to ale vlastně říkal Kuba. Myslím, že povídal 169 Kč, což teda není podstatný. :-)

  4. 4
    Maťa píše:

    Při letošním vánočním turnaji by útrata ve výši 168 Kč stačila až na 17. místo. :-)

Odpovědět

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
more...
 

© 2024 TJ Spartak Vlašim | Články (RSS) a Komentáře (RSS)

TOPlist